About-bruidsfotograaf-Nienke-van-Denderen-Utrecht-fotograaf
ABOUT

Mijn naam is Nienke en ik woon in Utrecht. Mijn stijl als fotograaf is modisch, sfeervol en fris. Ik ben elke dag bezig met dit vak en dat vind ik het allermooiste wat er is!

Mijn werk als fotograaf is lekker afwisselend: de ene dag sta ik in een botanische kas voor een magazine te fotograferen en de andere dag vlieg ik naar Italië om een bruiloft vast te leggen. Om vervolgens beide shoots te editen op mijn kantoor.

❛❛

Alle bijzondere momenten van onze bruiloft heeft Nienke prachtig vastgelegd in foto’s waar de emoties vanaf spatten. Erg knap hoe ze haar eigen stijl weet te verwerken in beelden van tijdloze kwaliteit. Ze is creatief, een perfectionist en heeft alles tot in de puntjes voorbereid. Ze neemt de leiding waar nodig en beweegt zich moeiteloos tussen de gasten om de perfecte plaatjes te schieten. Kortom een op en top vakvrouw!

– Bruidspaar Jos & Barbara

❜❜

information

wedding packages

Fotograferen vind ik te gek, vaak genoeg heb ik gemerkt dat foto’s je kunnen terugbrengen naar dat moment waarop je intens gelukkig was en ik houd ervan om juist die momenten vast te leggen.

Ik ben zelf sinds 2011 getrouwd met mijn jeugdliefde Onne en sinds 2019 moeder van mijn andere grote liefde Loïc. Ik houd van het leven in de stad, minimalistische interieurs, Scandinavië, mode en romantiek.

Als mijn werk je aanspreekt en je benieuwd bent wat ik voor je kan betekenen: stuur me gerust een mailtje, je krijgt een vrolijk bericht terug!

Met dank aan Suegraphy voor de foto’s van mijzelf

Nienke van Denderen Fotografie 9.9 uit 97 ervaringen

publicaties