Wedding

Checklist

Wedding checklist 2024 (#6)
Voor iedereen die gewoon niet kan wachten om de eerste beelden te zien, heb ik deze Breakfast Morning Edit in het leven geroepen. Tegen een kleine meerprijs van 115 euro werk ik tot in de late uurtjes voor jullie door. Zodat jullie tijdens het ontbijt kunnen genieten van minimaal 25 prachtige beelden! De Breakfast Morning Edit is te boeken tot op de dag zelf.
Kan je geen 2 maanden meer wachten om al jullie trouwfoto's te zien? Boek dan de Priority Edit van 175 euro. Bij deze luxe service boek je om een hogere plek in mijn volle agenda. In de praktijk houdt dit in dat mijn agenda hierdoor minder flexibel is en ik mogelijk een andere opdracht laat schieten om aan jullie foto's te kunnen werken. Vandaar ook de meerprijs. Het is magisch om binnen 1 maand al van alle mooie beelden te kunnen genieten.
Kan je gewoon niet meer wachten om al jullie trouwfoto's te zien? Boek dan de High Priority Edit van 345 euro en ontvang al jullie trouwfoto's binnen 10 dagen(!). Bij deze luxe service boek je om een hogere plek in mijn volle agenda. In de praktijk houdt dit in dat mijn agenda hierdoor minder flexibel is en ik mogelijk een andere opdracht laat schieten om aan jullie foto's te kunnen werken. Vandaar ook de meerprijs. Iedereen die dit tot nu toe heeft gedaan is laaiend enthousiast.
Boek je zowel de Breakfast Morning Edit als de Priority Edit, dan krijg 45 euro korting en kost het je totaal 245 euro.