Nienke van Denderen Fotografie

Spontane lifestyleshoot ‘Not so perfect’ voor boek Eline Hoogenboom

Collection: Magazine

Afgelopen maart mocht ik de foto’s voor Eline Hoogenboom haar nieuwe boek verzorgen. Hoe leuk is dat om te doen! Je eigen foto’s terugzien in een boek is gewoon te gek om mee te maken. Eline schreef een inspirerend boek over het niet zo perfect willen zijn, ook op sociale media. Een heerlijke tegenhanger van alles wat online zo perfect lijkt. Ik vind dit wel een lastige, ook omdat ik het leven vrij optimistisch inzie en negatieve dingen graag omkeer naar iets positiefs. Maar ik hou ook enorm van eerlijkheid en sla hier soms wat in door. Het liefst vertel ik aan iedereen gewoon alles wat in me opkomt. Maar dat vindt mijn man niet altijd even leuk omdat het vaak ook over hem gaat. ;) Anyway, ik raad je zeker aan dit (h)eerlijke boek te lezen.

In opdracht van: Eline Hoogenboom & PUUR! Zomer 2018
Fotografie, Productie & Fashion Styling: Nienke van Denderen
Haar & visagie: Très Jolie Visagie | Met dank aan: KW106 in Katwijk
Model: Eline Hoogenboom

/ view more blogs

Sluit Menu