Nienke van Denderen Fotografie

Pregnancy shoot met twee vrouwen bij mooi avondlicht

Ik weet nog goed dat ik een paar weken voor kerst het dikke linnen trouwalbum kwam brengen bij de net getrouwde Daphne & Fiona. Corona was nog in volle gang dus ‘hielden we het kort’, maar stonden we uiteindelijk een uur openhartig te kletsen over de toekomst en onze kinderwensen. Wat een leuke moeders gaan jullie worden, was een van de eerste dingen die ik dacht. Deze vrouwen zijn echt te gek. Die baby van hun is echt een geluksvogel. Je snapt dat ik een tijdje later dan ook helemaal door het dolle heen was toen ze me appten dat hun droom uit was gekomen en dat Daphne zwanger was. Zo bijzonder! De shoot was dan ook bij voorbaat al geslaagd. 
 

Daphne en Fiona wilden graag hele natuurlijke en spontane foto’s. Toen ik zelf zwanger was vond ik het ook lastig want je wil wel graag mooie foto’s van jezelf met je zwangere buik, maar wel een beetje casual en niet zo geposeerd. Sommige vrouwen raken hun buik de hele tijd aan tijdens hun zwangerschap, sommige vrouwen juist weer niet. Het zou je dan ook niet zo snel vragen je buik aan te raken als je dit niet veel doet, en andersom. 

Deze zwangerschap shoot was voor mij erg leuk omdat Daphne en Fiona meerdere outfits mee hadden, ze heel vrij zijn in hun lichaam en ook met het idee van de blote buiken en witte overhemden kwamen. Hun huidstructuren kwamen zo heel mooi tot z’n recht. Daarnaast hebben ze een hele fijne dynamiek samen. Als je bij hen bent, voel je je altijd meteen heel erg op je gemak en chill. Ik kan zo met ze lachen :) Hierbij de foto’s van deze leuke herinnering! Dankbaar dat ik zulke bijzonder mijlpalen vast mag leggen.

 Heb je ook interesse in een familieshoot? Klik hier voor meer info.