Nienke van Denderen Fotografie

Personal branding fotoshoot in Amsterdam met fotograaf Isabella Verduyn

Isabella voelt voor mij meer als familie. We hebben al zoveel uren samen doorgebracht toen ze stage bij me liep en daarna ook een hele tijd voor me heeft gewerkt. Inmiddels fotografeert ze voornamelijk ondernemers en boek ik haar wel eens als second shooter. Sinds ze als freelancer werkt, vraagt ze me regelmatig om foto’s van haarzelf te maken. Iets wat ik natuurlijk enorm leuk vindt omdat ik haar in mijn hart heb gesloten. Maar ook omdat ik mezelf creatief helemaal kan uiten tijdens zakelijke branding fotoshoots. 

De ultieme uitdaging ligt er voor mij in om de persoon voor me zo knap, natuurlijk en elegant mogelijk op de foto te zetten. En met een zo groot mogelijke bijdrage aan iemands bedrijf. Want zeg nou zelf, foto’s die technisch helemaal perfect zijn, maar waar je haren niet mooi zitten of waar je kin nou net niet voordelig uitkomt zijn gewoon niet bruikbaar. Als je op de foto gaat, wil je er gewoon goed uitzien. Tijdens shoots zit ik dan ook regelmatig aan je haren te plukken. Net even een beetje meer volume, net dat ene plukje zo.. Dat maakt voor mij echt een mega verschil. En als je dan na het sturen van de foto’s zielsgelukkige appjes krijgt, is mijn dag helemaal goed :)
Heb je ook interesse in een personal branding shoot? Klik hier voor meer info.