Lifestyle editorial bij Hotel Indigo in Den Haag

Collection: Magazine

Voor het tijdschrift Eva mocht ik deze toffe shoot organiseren, stylen en uitvoeren. Ik vind het heerlijk om de vrije hand te krijgen, ook omdat je zo de styling goed kan laten matchen bij de locatie. Hotel Indigo ontdekte ik bij toeval toen ik er een keer langsliep tijdens een locatiecheck voor een bruiloft. Het zit recht tegenover Paleis Noordeinde en het is betoverend mooi. Wat een geluk dat we hier konden shooten. Het artikel in Eva gaat over vriendschappen tijdens werk. Jonathan en Anne spelen dagelijks samen in de Lion King en waren hiervoor al bevriend. Rinke en Margo zijn ook al jaren bevriend en schreven samen het boek ‘De ware worden’. Voor deze shoot heb ik zowel wat meer spontane als fashionachtige foto’s gemaakt. Een combi waar ik heel blij van word. Ik ben benieuwd wat je van deze shoot vindt :)

In opdracht van: EVA
Fotografie, Productie & Fashion Styling: Nienke van Denderen | Locatie: Hotel Indigo Den Haag
Assistent: Victoria Cooper | Haar & visagie: Roos van der Hoeven
Modellen: Jonathan & Anne + Rinke & Margo