Nienke van Denderen Fotografie

investment

wedding packages

Natuurlijk wil je prachtige foto’s van je bruiloft. Zo kun je de dag weer herbeleven en alle speciale momenten uitgebreid terugkijken. Ik vind het een eer om alles voor je vast te leggen en je herinneringen te vereeuwigen.

Iedere bruiloft is anders en daarom stel ik altijd een pakket op maat samen. Bruiloft pakketten beginnen € 1799,- voor 6 uur fotografie. Vanaf 6 uur fotografie krijg je er een online gallery en een fotoboekje bij.
Scroll naar beneden voor reviews en uitgebreidere info over pakketten en prijzen.

"Nienke was onze fotograaf op onze bruiloft op 17 augustus en we hebben er geen seconde spijt van dat we voor haar gekozen hebben! Vanaf het eerste moment verliep het contact heel fijn en persoonlijk. Ze hield rekening met onze wensen en kwam zelf ook met leuke ideeën. Op de dag zelf deed ze het ontzettend leuk en wist ze iedereen (zelfs degene die niet zo van de foto's zijn) op hun gemak te stellen waardoor we uiteindelijk prachtige en pure foto's hebben gekregen. Wij vonden het vooral belangrijk dat we spontane foto's van onze dag zouden krijgen en niet teveel geposeerde, dat is heel goed gelukt. We kijken nog vaak naar de foto's en zijn er onwijs blij mee!"
- Roderik & Annemarie
"Vanaf begin tot eind hebben wij niets meer dan lovende feedback voor Nienke. We hadden gelijk bij het eerste gesprek een hele leuke klik. Ook in de aanloop naar de trouwerij bleef de communicatie goed verlopen. Op de dag zelf weet ze jezelf en alle gasten erg op het gemak te stellen. En dan natuurlijk het resultaat, prachtige foto's! Wat zijn ze gaaf geworden. Ook tijdens het samenstellen van het fotoalbum heeft Nienke oog voor details en hadden wij zelf eigenlijk bijna geen aanpassingen. Lieve Nienke, ontzettend bedankt voor de prachtige foto's die ons laten terugdenken aan onze geweldig mooie dag."
- Tim en Jessica
"Wij hebben de samenwerking met Nienke echt als bijzonder ervaren. Nienke was zo ontzettend betrokken bij onze bruiloft dat het eigenlijk net leek alsof ze een gast was die toevallig ook fotografeerde. Iedereen kon gewoon zien dat ze het met zo veel liefde en plezier deed. De communicatie voor de bruiloft verliep vlekkeloos en ze was altijd heel snel met het antwoorden op e-mailtjes met vragen. Nienke heeft een ontzettende fijne manier van het coachen tijdens de fotoserie waardoor alles heel natuurlijk aanvoelt. Last but not least; we zijn echt zo ontzettend blij met de uiteindelijke foto's en de albums! Wij kunnen Nienke dus echt aan iedereen aanraden!"
- Morena en Nicola
"Nienke heeft veel oog voor detail en is een ster in het vastleggen van de juiste momenten. Net even die blik naar je moeder of de verwondering op de gezichten wanneer je gasten je voor het eerst zien. Dat zijn de momenten die je dag bijzonder maken en in een seconde ook weer voorbij zijn. Nienke heeft het allemaal in de gaten en weet dit ook fantastisch vast te leggen. De fotoshoots en groepsfoto's doet ze op een leuke en humoristische manier wat je ook terugziet in de sfeer op de foto's. Kortom, zeker een aanrader!"
- Arjan en Steffeni

1

BASIC PACKAGE

Bruiloft pakketten beginnen bij € 1799,- voor 6 uur fotografie en kunnen uitgebreid worden naar meerdere uren. Tijdens een kennismakingsgesprek denk ik graag mee bij het maken van jullie planning voor de fotografie.

Een basic package is inclusief:
– Sneak preview binnen een week met 10 foto’s
– Minimaal 200 zorgvuldig bewerkte foto’s in hoge resolutie
–    Online gallery om te delen met vrienden en familie
–    Linnen trouwboek van 30 x 20 cm met 24 pagina’s
–    Luxe USB

Elk extra uur kost €150,- en hier ontvang je 25 foto’s per uur bij.

2

LET’S HAVE IT ALL

Mijn meest populaire pakket. 10 uur fotografie en een prachtig trouwalbum voor € 2899,-. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we jullie wensen en planning voor de fotografie.

Het ‘Let’s have it all’ pakket is inclusief:
– 10 uur bruidsfotografie
– Sneak preview binnen een week met 20 foto’s
– Minimaal 300 zorgvuldig bewerkte foto’s in hoge resolutie
– Online gallery om te delen met vrienden en familie
–    Luxe linnen trouwboek van 40×30 cm met 50 pagina’s
–    Luxe USB

3

DESTINATION WEDDING

Gaan jullie trouwen in het buitenland? Ik reis graag mee! Inmiddels heb ik ruime ervaring met het fotograferen van destination weddings en ik vind het fantastisch. Pakketten beginnen bij 1999,-.

Destination weddings zijn inclusief:
–    8 uur fotografie
–    Sneak preview binnen een week met 10 foto’s
–    Minimaal 300 zorgvuldig bewerkte foto’s in hoge resolutie
–    Online gallery om te delen met vrienden en familie
–    Linnen coffee table boek van 30×30 cm met 50 pagina’s
–    Luxe USB

Deze prijs is exclusief mijn reis en verblijf.

Sluit Menu