Information

wedding packages

Natuurlijk wil je prachtige foto’s van je bruiloft. Zo kun je de dag weer herbeleven en alle speciale momenten uitgebreid terugkijken. Ik vind het een eer om alles voor je vast te leggen en je herinneringen te vereeuwigen.

Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we jullie wensen en denk ik mee in planning voor de fotografie. Scroll naar beneden voor reviews en info over pakketten op maat en prijzen.

Bruiloft pakketten gaan vanaf 1995,- en zijn altijd inclusief:
– Mij als toegewijde en enthousiaste fotograaf voor 5 uur op jullie bruiloft

– Een gezellige videocall om kennis te maken en al jullie bruiloftsplannen te bespreken

– Een persoonlijke online gallery met prachtige foto’s van jullie bruiloft om te delen met vrienden & familie

– Zorgvuldig bewerkte foto’s (hoge resolutie) van jullie allermooiste dag

– Een luxe linnen trouwboek van jullie trouwdag

Let's talk

MONEY

Iedere bruiloft is anders en daarom stel ik altijd een pakket op maat samen. Inmiddels heb ik meer dan 300 bruiloften gefotografeerd en kan vanuit die ervaring meedenken over de planning van de shoots en jullie fotografie wensen. 

Jos + Barbara

" Alle bijzondere momenten van onze bruiloft heeft Nienke prachtig vastgelegd in foto’s waar de emoties vanaf spatten. Erg knap hoe ze haar eigen stijl weet te verwerken in beelden van tijdloze kwaliteit. Ze is creatief, een perfectionist en heeft alles tot in de puntjes voorbereid. Ze neemt de leiding waar nodig en beweegt zich moeiteloos tussen de gasten om de perfecte plaatjes te schieten. Kortom een op en top vakvrouw! "

Information

destination weddings

Gaan jullie trouwen in het buitenland? Ik reis graag mee!
Inmiddels heb ik ruime ervaring met destination weddings en ik vind het fantastisch.
Pakketten beginnen bij € 2495,-. Ik mail jullie graag mijn brochure met meer info.

Bekijk meer

wedding shoots

Een van de mooiste trouwlocaties van Nederland is Parc Broekhuizen. Het is dan ook altijd fijn om hier te mogen fotograferen. Ik deel je dan ook graag deze prachtige bruiloft van Hugo en Sharon, een heel lief stel uit Brabant.

LEES VERDER

Mannen die hun vriendin verrassen met een totaal onverwachts huwelijksaanzoek, ik hou ervan. Nick en Liesbeth kennen elkaar via een hilarische avond stappen.

LEES VERDER