Information

wedding packages

Natuurlijk wil je prachtige foto’s van je bruiloft. Zo kun je de dag weer herbeleven en alle speciale momenten uitgebreid terugkijken. Ik vind het een eer om alles voor je vast te leggen en je herinneringen te vereeuwigen.

Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we jullie wensen en denk ik mee in planning voor de fotografie. Scroll naar beneden voor reviews en info over pakketten op maat en prijzen.

Jos + Barbara

" Alle bijzondere momenten van onze bruiloft heeft Nienke prachtig vastgelegd in foto’s waar de emoties vanaf spatten. Erg knap hoe ze haar eigen stijl weet te verwerken in beelden van tijdloze kwaliteit. Ze is creatief, een perfectionist en heeft alles tot in de puntjes voorbereid. Ze neemt de leiding waar nodig en beweegt zich moeiteloos tussen de gasten om de perfecte plaatjes te schieten. Kortom een op en top vakvrouw! "

Bruiloft pakketten zijn altijd inclusief:
–  Een gezellige videocall om kennis te maken en al jullie bruiloftsplannen en fotografie wensen te bespreken

– Een persoonlijke online gallery met prachtige foto’s van jullie bruiloft om te delen met vrienden & familie

– Digitale (hoge resolutie) zorgvuldig bewerkte foto’s van jullie allermooiste dag. Minimaal 200 foto’s bij 6 uur fotografie en daarna per extra uur + minimaal 25 foto’s

– Een luxe linnen trouwboek (30×20) van jullie trouwdag met 24 pagina’s (samengesteld door mij met jullie 10 favorieten daarin verwerkt). Uitbreiding naar 30×30 of 40×30 is ook mogelijk

Let's talk

MONEY

Iedere bruiloft is anders en daarom stel ik altijd een pakket op maat samen. Na ruim 250 bruiloften gefotografeerd te hebben, denk ik als expert graag mee met jullie planning en fotografie wensen.

Bruiloft pakketten beginnen bij € 1749,- voor 4 uur fotografie (incl. 30×20 trouwboek)

5 uur aanwezig  € 1899,-
6 uur aanwezig
  € 2049,-
uur aanwezig  € 2199,-          
uur aanwezig  € 2349,-
uur aanwezig  € 2499,-          
10 uur aanwezig  € 2649,-
11 uur aanwezig  € 2799,-
12 uur aanwezig  € 2949,-

* Meer uren kunnen uiteraard ook voor 
€ 150,- per extra uur

* Boven de 10 uur fotografie krijgen jullie € 100,- korting op de totaalprijs

Information

destination weddings

Gaan jullie trouwen in het buitenland? Ik reis graag mee!
Inmiddels heb ik ruime ervaring met destination weddings en ik vind het fantastisch.
Pakketten beginnen bij € 2049,-. Ik mail jullie graag mijn brochure met meer info.

Bekijk meer

wedding shoots

Mannen die hun vriendin verrassen met een totaal onverwachts huwelijksaanzoek, ik hou ervan. Nick en Liesbeth kennen elkaar via een hilarische avond stappen.

LEES VERDER

Collection: wedding Toen Maaike Martijn tegenkwam wist ze direct: deze kerel is echt de perfecte match voor mijn zusje Ynske. Dat het ook echt een match made in heaven was,

LEES VERDER