Information

personal branding

Goede beelden zijn de basis van een sterke branding. Aan de hand van een beeld vormt iemand zijn mening over jou als ondernemer. En dus zijn professionele foto’s belangrijk! Op basis hiervan bepaalt een klant of ze van je diensten gebruik gaan maken.

Sterke beelden gaan samen met een goede styling. Ik help je daar graag bij zodat we samen tot een mooi eindresultaat kunnen komen. Je kunt daarbij denken aan het uitkiezen van een fotolocatie, haarstyling en visagie, persoonlijke styling en locatiestyling.

Magazine- en personal branding shoots starten bij € 250,- excl. BTW.
Scroll naar beneden voor reviews en neem gerust contact met me op voor meer informatie.

"Samenwerken met Nienke is superfijn, vooral vanwege haar blik.
Ze ziet snel wat er nodig is om tot een goede foto te komen
en heeft daarnaast oog voor detail.
Ik vind de foto's die Nienke maakt echt een feestje,
ze weet mensen op hun mooist vast te leggen.
Daarnaast is ze altijd bereid om mee te denken,
heb je de foto's snel en is ze gewoon
een heerlijk mens om bij in de buurt te zijn!"
- Eline Hoogenboom
"Het is heel prettig om met Nienke samen te werken. Ze bewaart de rust tijdens een fotoshoot, overziet het geheel en heeft veel creatieve input. Ze doet niet alleen wat een opdrachtgever vraagt, maar levert altijd meer. Omdat ze oog voor styling heeft (zowel interieur als mode) is ze een veelzijdige fotograaf met oog voor detail, lijnen en compositie. Nienke is zowel tijdens de voorbereiding, als op de set, duidelijk in haar communicatie. Ze twijfelt niet en gaat doelbewust te werk. Foto’s worden snel geleverd en het eindresultaat is altijd verbluffend. Nienke maakt prachtige foto’s en weet de nabewerking zo te doen dat het beeld nog sprankelender is dan de werkelijkheid."
- Suzanne de Lima, Hope is Rising
"Wat Nienke onderscheidend maakt is haar vermogen om mensen niet alleen op hun gemak te stellen, maar ook om ze op een laagdrempelige manier te ondersteunen met aanwijzingen in houding en mimiek, waardoor er een prachtig eindresultaat is. Ze communiceert snel, helder en volledig. Ik ervaar haar als heel flexibel, en tot twee keer toe heb ik mijn foto’s binnen een week gehad! De fotoshoot voor mijn website is zó mooi geworden! Best investment ever.
Wat ik daar zo mooi aan vind is dat ze heeft vastgelegd hoe ik echt ben, maar dan nog mooier. Ze voelen ongeposeerd, en dat is knap!"
- Jolande Vos
"Wat hadden we een bijzondere fotoshoot met ons hele team! Door de prettige en relaxte sfeer die Nienke creëert was het voor ons een feestje! Tijdens de shoot krijg je direct de resultaten te zien en kun je zelf nog accenten aangeven. Steeds was de communicatie adequaat, snel en vrolijk en Nienke heeft intensief meegedacht in onze zoektocht naar de juiste locatie. Nienke voelt perfect aan wat wij met onze nieuwe website willen uitstralen. Ze weet het merk Sidekick support heel goed visueel te maken en de beelden spreken voor zich.."
Manuela Geurts en Els Slob - Sidekick support
Previous
Next