/

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19

information

FAMILY SHOOTS

Prachtige foto’s met je gezin zijn ontzettend waardevol.
Nu ik zelf moeder ben, merk ik hoeveel foto’s ik van m’n kind heb. Maar hoe weinig foto’s ik heb, waar ik zelf ook leuk op sta.
En dat is zó jammer. Als moeder ben je vaak druk en schieten zulke dingen er gewoon bij in.
Ik zie het echt als een cadeautje voor jezelf om een fotoshoot met je gezin te boeken. En naast foto’s waar je kind(eren) ontzettend leuk lachen, selecteer ik ook juist de foto’s waar jij elegant en mooi op staat. De combi van deze twee is voor mij het ultieme doel.

Scroll naar beneden voor meer informatie en neem contact met me op als je interesse hebt.

tarieven

Op dit moment schiet ik veel familieshoots op buitenlocaties.
Hier kan ik goed 1.5 meter afstand houden zodat we toch Corona proof kunnen shooten.

Een shoot duurt gemiddeld zo’n 1,5 uur en achteraf krijg je minimaal 40 foto’s in een prachtige online gallery. Ik denk altijd mee over een geschikte fotolocatie en geef graag stylingtips zodat we tot een zo’n mooi mogelijk resultaat komen.

family shoot: €399,-

❛❛

Ooooooooooooooh my!!! Wat zijn ze prachtig geworden echt niet normaal! Dit is echt zo'n grote schat voor de toekomst. Ik kan niet stoppen met ze bekijken. Je hebt ons allemaal zo chill gefotografeerd, precies zoals we zijn. De shoot was so much fun, relaxed en gezellig! Ooohhh wij zijn blij!!!

–  MARTINE & ROBBERT

❜❜