Spontane

FAMILIE SHOOTS

Prachtige foto’s met je gezin zijn ontzettend waardevol.
Nu ik zelf moeder ben, merk ik hoeveel foto’s ik van m’n kind heb. Maar hoe weinig foto’s ik heb, waar ik zelf ook leuk op sta. En dat is zó jammer. 

Als moeder ben je vaak druk en schieten zulke dingen er gewoon bij in.
Ik zie het echt als een cadeautje voor jezelf om een fotoshoot met je gezin te boeken. En naast foto’s waar je kind(eren) ontzettend leuk lachen, selecteer ik ook juist de foto’s waar jij elegant en mooi op staat. De combi van deze twee is voor mij het ultieme doel.

Scroll naar beneden voor meer informatie en neem contact met me op als je interesse hebt.

Family shoots gaan vanaf 349,- en zijn altijd inclusief:
 

– Gezellige en ontspannen fotoshoot met je gezin van zo’n 1,5 uur

– Online gallery met bewerkte foto’s, waaruit je 10 foto’s kunt kiezen. Wil je er meer dan 10? Upgraden kan altijd.

– Geen reiskosten binnen 30 km 
 

Let's talk

DETAILS

Na ruim 150 family shoots gedaan te hebben, weet ik inmiddels aardig wat goed werkt. Ik ben enthousiast en vrolijk en voel altijd goed aan wat de sfeer nog beter kan maken. 
 
Daarnaast denk ik altijd graag mee over een geschikte fotolocatie en geef ik stylingtips zodat we tot een zo’n mooi mogelijk resultaat komen.

Martine + Robbert

" Alle bijzondere momenten van onze bruiloft heeft Nienke prachtig vastgelegd in foto’s waar de emoties vanaf spatten. Erg knap hoe ze haar eigen stijl weet te verwerken in beelden van tijdloze kwaliteit. Ze is creatief, een perfectionist en heeft alles tot in de puntjes voorbereid. Ze neemt de leiding waar nodig en beweegt zich moeiteloos tussen de gasten om de perfecte plaatjes te schieten. Kortom een op en top vakvrouw! "

Bekijk meer

family shoots

Wat een leuke moeders gaan jullie worden, was een van de eerste dingen die ik dacht. Deze vrouwen zijn echt te gek. Die baby van hun is echt een geluksvogel. Je snapt dat ik een tijdje later dan ook helemaal door het dolle heen was toen ze me appten dat Daphne zwanger was.

LEES VERDER

Een van mijn lievelingsshoots van het afgelopen jaar was deze spontane familieshoot in Bloemendaal afgelopen zomer.

LEES VERDER