Information

FAMILY SHOOTS

Prachtige foto’s met je gezin zijn ontzettend waardevol.
Nu ik zelf moeder ben, merk ik hoeveel foto’s ik van m’n kind heb. Maar hoe weinig foto’s ik heb, waar ik zelf ook leuk op sta. En dat is zó jammer. 

Als moeder ben je vaak druk en schieten zulke dingen er gewoon bij in.
Ik zie het echt als een cadeautje voor jezelf om een fotoshoot met je gezin te boeken. En naast foto’s waar je kind(eren) ontzettend leuk lachen, selecteer ik ook juist de foto’s waar jij elegant en mooi op staat. De combi van deze twee is voor mij het ultieme doel.

Scroll naar beneden voor meer informatie en neem contact met me op als je interesse hebt.

family shoots boek je voor €337,-

Een shoot duurt gemiddeld zo’n 1,5 uur en achteraf mag je 15 foto’s selecteren in een prachtige online gallery. Meer foto’s bijkopen kan uiteraard ook. Ik denk altijd graag mee over een geschikte fotolocatie en geef graag stylingtips zodat we tot een zo’n mooi mogelijk resultaat komen.

Wil je meer weten over family shoots?
Vul hieronder je mailadres in en ik stuur je graag mijn brochure toe.

 

Ooooooooooooooh my!!! Wat zijn ze prachtig geworden echt niet normaal! Dit is echt zo'n grote schat voor de toekomst. Ik kan niet stoppen met ze bekijken. Je hebt ons allemaal zo chill gefotografeerd, precies zoals we zijn. De shoot was so much fun, relaxed en gezellig! Ooohhh wij zijn blij!!!

Martine + Robbert

Bekijk meer

family shoots

Een van mijn lievelingsshoots van het afgelopen jaar was deze spontane familieshoot in Bloemendaal afgelopen zomer.

READ MORE

Een hele fijne locatie om te shooten is gewoon thuis. Daar voelen je kinderen zich helemaal op hun gemak en gaan ze lekker hun gang.

READ MORE