Business Coaching

VOOR CREATIEVE EN AMBITIEUZE ONDERNEMERS

Missie

Meer klanten en winst zonder keihard in je eentje te ploeteren

De start als ondernemer is vaak een weloverwogen keus: eentje die je met enthousiasme en vol goede moed aan gaat.

Je hebt klanten, maar na een tijdje groei je niet meer zo hard als je zou willen. En dan komen de vragen: zit je eigenlijk nog wel op de goede weg? Hoe zet je jezelf neer en onderscheid je jezelf van je concurrenten?

Je weet dat er meer mogelijk is en voelt dat je er meer uit zou kunnen halen, maar je weet niet precies hoe. Eerlijk is eerlijk, soms doe je maar gewoon wat.

En daar kom ik je graag mee helpen. Ik ben een enthousiaste coach die je motiveert en helpt om verder te groeien. Met mijn branding expertise en help ik met het beter positioneren van jezelf als merk.

Na jarenlang te hebben gewerkt aan mijn eigen succes, vind ik het supermooi om nu anderen te kunnen helpen met hun onderneming. Ik help je om het geld te verdienen wat je wilt en de klussen te krijgen waar je van droomt. Ik kijk op een realistische en praktische manier met je mee en leer je mijn trucs voor het runnen van een succesvol bedrijf.

  • Achtergrond in marketing en communicatie (Bachelor Communicatie)
  • 13 jaar ervaring als succesvol ondernemer
  • Is expert in branding
  • Volgeboekte fotograaf met dit jaar 35+ bruiloften
  • Heeft veel connecties in de creatieve sector. Fotografeert bijvoorbeeld regelmatig voor grote magazines
  • Verdient inmiddels meer dan een ton per jaar

the coach

Nienke

Niet blijven hangen in wat je altijd doet, maar groeien. Risico’s nemen, je eigen weg zelf bepalen. Ik ben nu 13 jaar succesvol ondernemer in de creatieve sector. Ben zeker m’n uitdagingen tegengekomen en heb onderweg veel geleerd. Ik zie ondernemen als een spel, waarin je dingen kun uitproberen. Het plannen, doelen bepalen en die halen geeft zo’n kick. Dit gun ik jou ook! 

Ik snap inmiddels veel van dit spel van ondernemen en zakelijk groeien. Ik heb jaar na jaar mijn winstdoelen verhoogd en die gehaald. In 2023 heb ik €160.000 winst gemaakt, door een krachtig plan, wilskracht en optimaal mijn tijd te besteden.

Full Service Traject

Coaching

795,-

per maand - excl. btw

Het Full Service Coaching Traject is een is een maandelijks uitgebreid traject voor als je echt grote stappen wilt gaan zetten. Ik ga je coachen en helpen.

✓ Maandelijks een coachingsessie van 3 uur

✓ Op kantoor bij mij in Utrecht of via videobellen

✓ Je kunt de hele maand door vragen stellen en contact opnemen

✓ Ik geef je hele concrete en praktische tips vanuit mijn jarenlange ervaring als succesvol ondernemer, bijvoorbeeld over het aanpassen van je prijzen

✓ Ik gebruik mijn expertise in branding om je te helpen om je bedrijf beter in de markt te zetten

✓ We zetten een strategie uit voor het hele jaar

✓ Aan het eind van het traject heb je grote stappen gezet, ben je enorm gegroeid en heb je een leuker leven gekregen door slimmer te werken

Eenmalige

Mentorsessie

495,-

eenmalig - excl. btw

De mentorsessie is een quick fix voor je bedrijf. Ik kijk in een 1-op-1 sessie met je mee. Waar loopt jouw bedrijf vast waardoor je niet verder kunt groeien?

✓ In 2,5 uur gaan we je bedrijf doorlichten op zoek naar de verbeterpunten

✓ Op kantoor bij mij in Utrecht of via videobellen

✓ Ik geef je hele concrete en praktische tips vanuit mijn jarenlange ervaring als succesvol ondernemer, bijvoorbeeld over het aanpassen van je prijzen

✓ Ik gebruik mijn expertise in branding om je te helpen je bedrijf beter in de markt te zetten

✓ Aan het eind van de sessie heb je nieuwe inspiratie en een concreet plan waarmee je verder kunt

the journey

01.

HUIDIGE STATUS
We kijken naar de basis van je bedrijf: wat doe je nu en wat zou je het liefst willen doen? Waar liggen je ambities en hoe ziet je droomleven eruit? Hoe ziet je huidige workflow eruit en waar loop je tegenaan?

02.

VISIE & BRANDING
We kijken naar de visie van je bedrijf. Wat is jouw missie? Dit zetten we om naar een duidelijk verhaal op je website en je socials (branding). 

03.

MINDSET & PRAKTISCHE TIPS
Voor je workflow kijken we naar wat efficiënter kan en wat je beter kunt uitbesteden. We kijken heel kritisch naar wat jouw bedrijf weerhoudt om verder te groeien. Dit is ook een psychologisch stukje; wat houdt je tegen, wat zijn je blokkades? En kloppen je prijzen wel? Ik geef praktische tips.

04.

TOEKOMSTPLAN
We maken een planning en bedenken heldere acties hoe je je doelen kunt behalen.

05.

UITVOERING
Ik kijk met je mee tijdens de uitvoering en help je waar nodig. We zetten de puntjes op de i en scherpen je verhaal aan, zodat je aan het eind van het traject lekker in de markt staat en de juiste klanten aantrekt. (Full Service Coaching Traject).

I'm ready

Ja, ik ga ervoor

Veelgestelde vragen over

coaching

Nee! Grappig genoeg ben ik begonnen met coachen door een gesprek met mijn boekhouder. Hij zag hoe ik mijn branding aanpakte en was onder de indruk van mijn cijfers ;) Nu volgt hij het maandelijkse Full Service Coaching Traject.

Ik kan je het beste helpen als je een ondernemer bent in de creatieve sector. Niet geheel toevallig werkt deze boekhouder dan ook voor veel fotografen en andere creatieve ondernemers. Andere ondernemers die ik coach zijn bijvoorbeeld visagist of tekstschrijver.

Alle type ondernemers die werkzaam zijn in de creatieve sector zijn dus van harte welkom.

Ik raad je aan om te beginnen met een mentorsessie. Tijdens dit gesprek kijken we samen naar je bedrijf en je uitdagingen. Het is sterk afhankelijk van het type bedrijf dat je hebt, hoe ingewikkeld het bedrijf is en wat jij als persoon nodig hebt.

Het zou prima kunnen dat een losse mentorsessie genoeg is!

Ik heb veel fotografie opdrachten, maar voor een mentorsessie plan ik graag tijd in.

Voor het maandelijkse coaching traject heb ik momenteel nog 1 plekje vrij, dus wees snel. Vanaf oktober 2023 komen hier weer plekken bij.

Het is een maandelijks coachingstraject waarbij ik je volledig bij sta in het behalen van je doelen. Het liefst kijk ik 12 maanden met je mee om samen te kunnen tweaken aan het optimale resultaat. De uiteindelijke lengte is volledig afhankelijk van de doelen die we samen opstellen en wat je zelf prettig vindt.

Ik hanteer een minimum van 3 maanden. Na 3 maanden is het maandelijks opzegbaar.