Informatie

Branding fotografie

Goede beelden zijn de basis van een sterke branding. Aan de hand van een beeld vormt iemand zijn mening over jou als ondernemer. En dus zijn professionele foto’s belangrijk! Op basis hiervan bepaalt een klant of ze van je diensten gebruik gaan maken.

Werk jij als ondernemer of heb je een een baan waarbij sterke branding foto’s belangrijk zijn? Ik ga graag samen met je aan de slag om jouw online presentatie naar een hoger niveau te tillen.

Sterke beelden gaan samen met een goede styling. Ik help je daar graag bij zodat we samen tot een mooi eindresultaat kunnen komen. Je kunt daarbij denken aan het uitkiezen van een fotolocatie, haarstyling en visagie, persoonlijke styling en locatiestyling.

Magazine- en personal branding shoots starten bij € 395,- excl. BTW.
Scroll naar beneden voor reviews en neem gerust contact met me op voor meer informatie.

Zij gingen je voor:

Lines by Esmee

" Nienke is een hele fijne en professionele fotograaf. Ze bespreekt van te voren goed alle verwachtingen en geeft je richtlijnen in je voorbereiding op de shoot, zodat je er zelf ook op en top klaar voor bent. Tijdens de shoot stelde ze me echt op mijn gemak, waardoor ik ontspannen was en plezier had in het poseren! Ik kon gewoon mezelf zijn en dat maakt de foto’s, samen met Nienke haar creativiteit en inzicht, ontzettend mooi en authentiek. Echt een aanrader om bij haar een branding shoot te boeken. Naast een fantastische fotograaf, is Nienke ook echt een top mens. Heerlijk realistisch, ondernemend en spontaan. Ik zou zeggen: maak een afspraak! "

Suzanne de Lima

" Het is heel prettig om met Nienke samen te werken. Ze bewaart de rust tijdens een fotoshoot, overziet het geheel en heeft veel creatieve input. Ze doet niet alleen wat een opdrachtgever vraagt, maar levert altijd meer. Omdat ze oog voor styling heeft (zowel interieur als mode), is ze een veelzijdige fotograaf met oog voor detail, lijnen en compositie. Nienke is zowel tijdens de voorbereiding als op de set, duidelijk in haar communicatie. Ze twijfelt niet en gaat doelbewust te werk. Foto's worden snel geleverd en het eindresultaat is altijd verbluffend. Nienke maakt prachtige foto's en weet de nabewerking zo te doen dat het beeld nog sprankelender is dan de werkelijkheid. "

Veelgestelde vragen over

de shoot

Allereerst wil ik jou graag beter leren kennen. Wie ben je en wat doe jij voor werk? Waar sta je voor en wat zou je graag willen qua fotografie? Ik denk graag met je mee en adviseer je waar nodig. Nadat we dit helder hebben, gaan we de shoot plannen. Ik kijk ernaar uit mijn om jou te versterken met prachtige branding foto’s. 

Er zijn verschillende type zakelijke opdrachten die ik met veel liefde doe. Denk hierbij aan portretten van ondernemers of voor magazines. Ik schiet ook campagne beelden voor bedrijven en bedrijfs evenementen. Ik word ook regelmatig ingezet om al het personeel van een bedrijf te portretteren. Dit doe ik zowel voor een rustige achtergrond die bij iedereen hetzelfde is, als meer actie foto’s. Veel van mijn klanten gebruiken, bij gebrek aan een betere foto, tijdelijk stockfoto’s en willen graag een variant hiervan die beter aansluit bij hun eigen merk.

Ik ben zowel te boeken voor last minute shoots als shoots die langer van te voren worden gepland. Ik werk voornamelijk op doordeweekse dagen, maar ook in de weekenden zijn er mogelijkheden. Vul hieronder mijn contact formulier in en je ontvangt snel een reactie op je aanvraag. 

Uiteraard verschilt dit per type fotoshoot, maar over het algemeen kun je denken aan minimaal 10 foto’s per uur dat we shooten.

Het begint altijd bij de inspiratie fase. Nadat we helder hebben wat voor type beelden jouw merk versterken, kunnen we hier een geschikte locatie bij kiezen. Dit kan ik uiteraard voor je regelen.

Het liefst werk ik altijd samen met visagistes. Goede make-up geven je wat extra zelfvertrouwen en zijn een versterking van het beeld. Inmiddels heb ik een aantal vaste visagistes waar ik graag mee samenwerk. Zij doen zowel haarstyling als visagie en kijken ook gedurende de shoot, indien gewenst, mee met de kleding styling. Dit geeft de fotoshoot altijd net dat beetje extra waardoor je tot een nog mooier resultaat komt. Kosten hiervan zijn 150,- excl. BTW/reiskosten.

Veel van mijn klanten willen de de foto’s rechtenvrij gebruiken. Geef dit gerust aan in je boeking en dan ontvang je daarvoor een passende prijs.

Let's get

in touch

Stuur me gerust een berichtje voor vragen,
beschikbaarheid en het plannen van een
vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ik vertel je graag meer over de verschillende
fotoshoots en hoe ik te werk ga.

Liefs, Nienke