Nienke van Denderen Fotografie

Binnenkijker in een Amsterdams herenhuis in Mid-century stijl

Ik mocht binnenkijken bij Suzanne én wat kiekjes schieten. Suzanne is interieurontwerper onder de naam Styling Heroes en heeft een fantastische smaak. Ze weet precies de goede dingen te kiezen om een ruimte mooi te stylen. Ik vind het knap dat ze veel elementen in een ruimte kan plaatsen die dan toch een mooie rustige eenheid vormen. Suzanne huurt me regelmatig in als branding fotograaf en het is altijd leuk om voor haar te fotograferen. Geniet je mee van haar prachtige herenhuis in Amsterdam in mooie aardse tinten?
 
Té leuk om niet te delen: deze foto’s zijn ook gepubliceerd in de Libelle. Dit was mijn grootste publicatie in Libelle tot nu toe met wel 8 pagina’s en daar ben ik natuurlijk wel trots op!
Heb je ook interesse in een personal branding shoot? Klik hier voor meer info.