Let's design your

wedding album

Album bestellen

Nog even geduld en jullie horen een harde plof op de deurmat en jullie fotoboek is binnen! Jullie kunnen nu heerlijk bladeren door dit stijlvolle linnen fotoboek en beleven de bruiloft weer helemaal opnieuw. En hoe leuk is het om dit boek vervolgens trots aan je vrienden en familie te kunnen laten zien :)

Om het jullie zo makkelijk mogelijk te maken, hierbij overzichtelijk wat jullie kunnen kiezen. Met uiteraard mijn advies erbij zodat het kiezen zo makkelijk mogelijk wordt.

Allereerst mogen jullie natuurlijk kiezen welk formaat fotoboek jullie willen. Het kleinere linnen fotoboek van 20 x 15 cm met 12 pagina’s zit standaard inbegrepen. Bij deze boekjes bepaal ik het album design en de kaft. Dit boekje kun je inwisselen voor
 € 70,- korting op de grotere linnen trouwalbums. Bij de grotere boeken ontvangen jullie een digitale opzet en mogen jullie wijzigingen doorgeven. 

TWEE SOORTEN LINNEN ALBUMS:
Het ‘Coffee Table Photobook’ voor 395,-
* Maat 30 x 30 cm
 met stevige fotobladen
* Inclusief 30 pagina’s (ongeveer 40 foto’s)
* Elke extra pagina kost 12,-

Het ‘Luxe Coffee Table Photobook’ voor 495,-
* Maat 40 x 30 cm
 met stevige fotobladen
* Inclusief 30 pagina’s (ongeveer 40 foto’s)
* Elke extra pagina kost 14,-

Ga je het boek op je salontafel leggen, in een open kast zetten of in een boekenstandaard plaatsen? Dan is het handig als de album maat daar goed op aansluit.

Jullie kunnen kiezen uit 2 soorten linnen stof.

Natuurlijk linnen
De meest populaire collectie coverlinnen. Het natuurlijke oogt prachtig tijdloos en is goed geschikt als albumcover materiaal. Iets grover van structuur en met meer natuurlijke oneffenheden dan het mat linnen.

Mat linnen
Strak effen linnen voor een mooi strak album met een frisse kleur. Het patroon van dit gekleurde linnen is redelijk fijn. Deze collectie linnen is zonder oneffenheden en is egaal van uitstraling. Het effen linnen is iets vatbaarder voor vuil.

Letter embossing
Ingeperste letters in de kaft van het trouwalbum, twee regels zijn mogelijk. Wat ik standaard doe is in goud jullie voornamen met &-teken ertussen en daaronder jullie trouwdatum met puntjes ertussen. Zie hieronder. Eigen inbreng mag natuurlijk ook. 

OWEN & JULIA
18.04.2022

Klik hieronder op 'Verstuur' en ik ga met jullie fotoboekje aan de slag. Het kleine boekje ontvangen jullie over zo'n 4 weken via de post. Bij de grotere boeken ontvangen jullie binnen de digitale opzet via de mail zodat jullie wijzigingen kunnen doorgeven. 

"Nienke heeft ons geholpen met een selectie voor het fotoboek waar we heel erg blij mee zijn. Iedereen die we het fotoboek laten zien is laaiend enthousiast over het gevoel wat het overbrengt. Het boek is zó ontzettend mooi geworden met veel oog voor detail. Echt een prachtig boek. Dankjewel Nienke!"

Pim + Gijs