Let's design your

wedding album

Nog even geduld en jullie horen een harde plof op de deurmat en jullie fotoboek is binnen! Jullie kunnen nu heerlijk bladeren door dit stijlvolle linnen fotoboek en beleven de bruiloft weer helemaal opnieuw. En hoe leuk is het om dit boek vervolgens trots aan je vrienden en familie te kunnen laten zien :)

Om het jullie zo makkelijk mogelijk te maken, hierbij overzichtelijk wat jullie kunnen kiezen. Met uiteraard mijn advies erbij zodat het kiezen zo makkelijk mogelijk wordt.

Allereerst mogen jullie natuurlijk kiezen welk formaat fotoboek jullie willen. Het kleinere linnen fotoboek van 30 x 20 cm met 24 pagina’s zit standaard inbegrepen. Bij deze boekjes bepaal ik het album design en de kaft. Dit boekje kun je inwisselen voor
 € 100,- korting op de grotere linnen trouwalbums. 

TWEE SOORTEN LINNEN ALBUMS:
1. Het fijngeprijsde linnen ‘Coffee Table Photobook’ van 30 x 30 cm
 met stevige fotobladen voor 395,-. Dit is inclusief 40 pagina’s (ongeveer 60 foto’s). Elke 2 extra pagina’s kosten 20,-.
2. Het ‘Luxe Coffee Table Photobook’ van 40 x 30 cm
 met stevige fotobladen voor 495,-. Dit is inclusief 40 pagina’s (ongeveer 60 foto’s). Elke 2 extra pagina’s kosten 25,-

Het zijn allebei hele mooie maten dus je kunt niet verkeerd kiezen. Ga je het boek op je salontafel leggen, in een open kast zetten of in een boekenstandaard plaatsen? Dan is het handig als de album maat daar goed op aansluit. En waar hou je meer van, vierkante boeken of langwerpige boeken. Dan helpt ook enorm in je keuze. Kom je er echt niet uit, app me gerust voor mijn mening.

Jullie kunnen kiezen uit 2 soorten linnen stof.

Natuurlijk linnen
De meest populaire collectie coverlinnen. Het natuurlijke oogt prachtig tijdloos en is goed geschikt als albumcover materiaal. Iets grover van structuur en met meer natuurlijke oneffenheden dan het mat linnen.

Mat linnen
Strak effen linnen voor een mooi strak album met een frisse kleur. Het patroon van dit gekleurde linnen is redelijk fijn. Deze collectie linnen is zonder oneffenheden en is egaal van uitstraling. Het effen linnen is iets vatbaarder voor vuil.

Letter embossing
Ingeperste letters in de kaft van het trouwalbum, twee regels zijn mogelijk. Wat ik standaard doe is in goud jullie voornamen met &-teken ertussen en daaronder jullie trouwdatum met puntjes ertussen. Zie hieronder. Eigen inbreng mag natuurlijk ook. 

OWEN & JULIA
18.04.2022

Klik hieronder op 'Verstuur' en ik ga met jullie fotoboekje aan de slag. Deze ontvangen jullie over zo'n 4 weken via de post.

/

1
2
3
4

Nienke heeft ons geholpen met een selectie voor het fotoboek waar we heel erg blij mee zijn. Iedereen die we het fotoboek laten zien is laaiend enthousiast over het gevoel wat het overbrengt. Het boek is zó ontzettend mooi geworden met veel oog voor detail. Echt een prachtig boek. Dankjewel Nienke!

Pim + Gijs