the photographer

Nienke

Mijn naam is Nienke en ik woon in Utrecht. Mijn stijl als fotograaf is modisch, sfeervol en fris. Ik ben elke dag bezig met dit vak en dat vind ik het allermooiste wat er is!

Mijn werk als fotograaf is lekker afwisselend: de ene dag sta ik in een botanische kas voor een magazine te fotograferen en de andere dag vlieg ik naar Italië om een bruiloft vast te leggen. Om vervolgens beide shoots te editen op mijn kantoor. In het selecteren en zorgvuldig bewerken zit veel tijd. Bruiloften fotograferen vind ik te gek, vaak genoeg heb ik gemerkt dat foto’s je kunnen terugbrengen naar dat moment waarop je intens gelukkig was en ik houd ervan om juist die momenten vast te leggen.

Ik ben zelf sinds 2011 getrouwd met mijn jeugdliefde Onne en moeder van mijn andere grote liefdes Loïc en Owen. Ik houd van het leven in de stad, minimalistische interieurs, Scandinavië, mode en romantiek.

Als mijn werk je aanspreekt en je benieuwd bent wat ik voor je kan betekenen: stuur me gerust een mailtje, je krijgt een vrolijk bericht terug!

Fotocredits profielfoto: Lotte Bosschieter | Fotocredits foto 2: Suegraphy

Featured in:

Nienke van Denderen Fotografie 9.9 uit 97 ervaringen