Vertel me wat voor fotoshoot jij graag zou willen en ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor overleg, gedetailleerde info en mijn beschikbaarheid. We kiezen dan samen een datum en een locatie die het beste aansluit bij wat jij in gedachten hebt. Nadat we alle details hebben besproken, ontmoeten we elkaar op de dag van de shoot. Ik ga graag op een ontspannen manier te werk en doe mijn best om jullie zo mooi en spontaan mogelijk te fotograferen.

Pregnancy-zwangerschaps-fotoshoot-portfolio-Nienke-van-Denderen-Fotografie-Utrecht-1
Pregnancy fotoshoot: €349,-

Een schitterende pregnancy fotoshoot van 1 a 1,5 uur. Binnen 2 weken ontvangen jullie minimaal 40 foto’s in een prachtige online gallery en in groot formaat via WeTransfer. Voor €75,- extra krijg je er visagie & haarstyling bij verzorgd door Très Jolie Visagie. Boek je mij ook voor een newborn of een andere shoot? Dan krijg je 10% korting op die shoot. Bekijk hier mijn gallery met recente pregnancy shoots.

Investment little family shoot fotograaf Utrecht Nienke van Denderen Fotografie

.
Newborn shoot: €349,-

Een prachtige shoot van 1 a 1,5 uur bij jullie thuis met jullie pasgeboren kindje. Tijdens de newborn shoot neem ik rustig de tijd om mooie sfeerbeelden te maken. Binnen 2 weken ontvangen jullie minimaal 40 foto’s in een prachtige online gallery en in groot formaat via WeTransfer. Boek je mij ook voor een andere shoot? Dan krijg je 10% korting op die shoot. Bekijk hier mijn recente blogs met newborn shoots.

Investment-pregnancy-zwagerschaps-shoot-fotograaf-Utrecht-Nienke-van-Denderen-Fotografie3

.
Loveshoot: €349,-

Een romantische loveshoot op een prachtige locatie in overleg. De shoot duurt ongeveer 1,5 uur. Binnen 2 weken ontvangen jullie minimaal 40 foto’s in een prachtige online gallery en in groot formaat via WeTransfer. Boek je mij ook voor jullie bruiloft? Dan ontvang je €100,- korting op de bruidsfotografie. Bekijk hier mijn gallery met recente loveshoots.

Overige shoots

Wil je graag modische sfeervolle beelden voor jouw bedrijf, webshop, (online) magazine of blog? Ook daarvoor kun je bij mij terecht.
Neem gerust contact met me op voor overleg, meer informatie en mijn beschikbaarheid.

Mijn prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen te allen tijde gewijzigd worden.
De genoemde tarieven zijn incl. BTW en incl. reiskosten binnen Nederland.