Destination zwangerschaps fotoshoot Bjelke in Oostenrijk

Zoals sommigen van jullie misschien al weten: ik word binnenkort voor het eerst tante van een klein jongetje! :) Zoveel zin in! Het gekke is dat vanaf het moment dat ik het hoorde, al meteen enorm veel liefde voelde voor het kindje in mijn schoonzus haar buik. Terwijl ik 5 minuten ervoor nog niet eens van het bestaan af wist. Ik vind het heel bijzonder dat ik dit mag meemaken.Β :) Een paar weken geleden was ik in Oostenrijk en mocht ik mijn prachtige & zwangere schoonzus Bjelke fotograferen. Hierbij de foto’s, enjoy! :)

Destination shoot zwangerschaps fotoshoot Bjelke Oostenrijk door Nienke van Denderen Fotografie-2Destination shoot zwangerschaps fotoshoot Bjelke Oostenrijk door Nienke van Denderen Fotografie-5Destination shoot zwangerschaps fotoshoot Bjelke Oostenrijk door Nienke van Denderen Fotografie-6Destination shoot zwangerschaps fotoshoot Bjelke Oostenrijk door Nienke van Denderen Fotografie-10Destination shoot zwangerschaps fotoshoot Bjelke Oostenrijk door Nienke van Denderen Fotografie-8Destination shoot zwangerschaps fotoshoot Bjelke Oostenrijk door Nienke van Denderen Fotografie-9Destination shoot zwangerschaps fotoshoot Bjelke Oostenrijk door Nienke van Denderen Fotografie-4Destination shoot zwangerschaps fotoshoot Bjelke Oostenrijk door Nienke van Denderen Fotografie-11